Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат и температурен датчик на 156!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan_m_k Покажи съобщение
    Мхм да разбирам че от цялата работа нищо не разбрах... Разбрах че има няколко чукчи с проблеми и хора които им подклаждат огъня...хахха. Майтапа настрана не искам да обидя някои просто ме интересува да сменям ли нещо,прецакано ли е и има ли място за притеснение?
    Аз вече изложих мнението си в пост №43.

Накратко - няма от какво да се притесняваш и нещо да подменяш.

Що се касае до термостата, провери след студен старт на мотора, дали горната тръба на радиатора отначало стои студена и после, след няколко минути, рязко се загрява. Ако това е така, вероятно термостатът е ОК.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз вече изложих мнението си в пост №43.

Накратко - няма от какво да се притесняваш и нещо да подменяш.

Що се касае до термостата, провери след студен старт на мотора, дали горната тръба на радиатора отначало стои студена и после, след няколко минути, рязко се загрява. Ако това е така, вероятно термостатът е ОК.
      След около80 градуса

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        110 и нищо притеснително? Ами ако е с повечко вода вътре в системата и има лек теч някъде?
        Пак да кажа, че има двигатели, които работят на такива температури стандартно. Значи ако следваме "ако"-то, което по принцип мирише, както съм ти казвал, значи хората да не си купуват такъв автомобил, защото има ако по принцип?

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        След около80 градуса
        На твоята кола може и толкова да е.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
        X